hits

Frida veskehund

 

Endelig er det sommer med både sol og regn som det pleier å være mer eller mindre av. Vi har hatt mange dager med riktig sommervær og det har vært herlig. Kanskje for mange flotte dager da det ble fare for skogbrann og har vært skogbrann. Det er så lite som skal til for å starte en skogbrann. Heldigvis så har vi nå dager med regn slik at faren for brann blir mindre og at bøndene får det regnet som de trenger til avlingene sine. 
Frida er alltid klar for tur. Hun er veldig grei å ha med på tur men liker ikke så veldig godt svingete og humpete veier. Noe det kan bli litt av når en kjører lange strekninger og det er veiarbeid. Frida er en liten veskehund og lett å ta med seg over alt. Alltid klar for å ta seg en tur. Nå skal hun snart reise sammen med 5 andre hunder på stevne uten matmor. Det er uvant å ikke ha henne rundt meg men hun kjenner godt dem hun skal være med på "ferie" så hun kommer til å ha det bra. Kanskje Samson, labradoren vår på 7 år syns det er herlig å være en liten stund uten en liten Frida valp som er med på å aktivisere ham nesten hele dagen?  Tipper at det blir en stor gjensynsglede mellom dem når hun kommer tilbake fra "ferien" sin. 
Ønsker deg en riktig så fin sommer. 

 

 

2 kommentarer

annebe

23.06.2018 kl.15:34

Søt hund i sommerveske <3 Litt regn må man ha..men er veldig glad i sol og sommervær :)) Hunder har nok også godt av litt "egentid"... God helg og fin sommer til deg <3

tepausen.blogg.no

23.06.2018 kl.16:17

Helt enig med deg . Tror både tobeinte og firbeinte trenger enetid . Ha en fin sommerkveld annebe:

Skriv en ny kommentar

tepausen.blogg.no

tepausen.blogg.no

56, Sola

Jeg er glad i livet og det er så mye å oppleve og det er spennende å se hva hver dag bringer. Elsker en god kopp te og har en liten lidenskap for tekopper. Elsker å lese bøker og er med i en lesesirkel. Ellers liker jeg å være kreativ med ulike håndarbeide. Har en brun labrador som gir mye glede og han tror ennå at han er en valp. Er litt opptatt av mindfulness, å være tilstede, det er her og nå vi lever, i øyeblikket. Blogger litt fra hverdagen min.

Kategorier

Arkiv