hits

Kveldstanker, knapper

I en boks etter svigermor oppbevarer jeg mange knapper. Knapper etter svigermor, none har neg kjøpt og noen har jeg tatt av klær for å bruke siden. Når siden blir det vet jeg ikke for det er ikke så ofte at jeg har bruk for knapper men de gangene jeg har virkelig bruk for en knapp eller to er det godt å ha "knappeboksen". Det gangrene jeg ser I knappeboksen kommer jeg på at jeg har lest at dronning Elisabeth også tar vare på knapper. Venner er som knapper de holder ting sammen.  Det er mange som tenker gjenbruk og det er så bra for da er en med på å ta vare på miljøet. Det er flott med butikker som tar imot det en selv ikke trenger og når en trenger noe som ikke trenger å være nytt så er det flott å kunne stikke innom gjenbruksbutikker eller bytteboder der en kan sette fra seg ting gratis og hente ting gratis. Pleier du å levere til gjenbruk eller har du gjort et varp selv?  Dersom du skulle ha noen kreative alternative  ideer om hva jeg kan bruke knappene mine til så er jeg takknemlig for tips. 
Ønsker deg en god natts søvn og en fin dag i morgen og takk for at du tittet innom. 

8 kommentarer

Deveny

04.06.2018 kl.22:54

Jeg hadde også en knappenoks i mange år, må ha mistet den på veien.

tepausen.blogg.no

04.06.2018 kl.22:58

Deveny: Tror det er flere som har knappenålshode. Leit at du mistet din.

annebe

04.06.2018 kl.23:31

Husker farmor hadde sååååå masse knapper og jeg elska å kikke på dem :)) Har levert en del til gjenbruk da vi flytta fra huset til leilighet bl.a..

Knappene dine var i alle fall fine å se på...:)) God natt <3

tepausen.blogg.no

05.06.2018 kl.21:52

Tror mange har gode barndomsminner om knapper som du skriver. Gode minner. Ha en fin kveldannebe:

Ligaya

05.06.2018 kl.04:50

Jeg har også en slik. Bruker den til dokkes øyne ( hekling) et tre av knapper, pynte blomster ( kunst på arbeid) :)

Masse ideer på pinterest:)

tepausen.blogg.no

05.06.2018 kl.21:53

Takk for gode tips. Ha en fin kveld.Ligaya:

Toini

05.06.2018 kl.08:52

Jeg hadde også en knappeboks før..men som du sier..sjeldent man trenger det lengre...man kjøpe som regel heller nytt...er så enkelt nå...trist..men sånn er det blitt...Men det hender jeg trenger, og da er en slik boks lurt...Har ingen ide om hva du kan lage...men du finner nok på noe...Ha en god ny dag!

tepausen.blogg.no

05.06.2018 kl.21:56

Toini: tror det finnes mange knappebokser rundt omkring. De var nok mer i bruk før tror jeg også. Ha en fin kveld.

Skriv en ny kommentar

tepausen.blogg.no

tepausen.blogg.no

56, Sola

Jeg er glad i livet og det er så mye å oppleve og det er spennende å se hva hver dag bringer. Elsker en god kopp te og har en liten lidenskap for tekopper. Elsker å lese bøker og er med i en lesesirkel. Ellers liker jeg å være kreativ med ulike håndarbeide. Har en brun labrador som gir mye glede og han tror ennå at han er en valp. Er litt opptatt av mindfulness, å være tilstede, det er her og nå vi lever, i øyeblikket. Blogger litt fra hverdagen min.

Kategorier

Arkiv