hits

Kveldstanker

 Frida og Samson fikk besøk av Candy og koste seg både inne og ute i hagen mens vi  andre koste oss med god mat og prat og var takknemlige for at vi har det så godt og får bo i et land med fred. Kvelden avsluttet vi med å se Kongens nei. 
Nå ligger både Samson og Frida og sover i sine hundesenger og lader opp til en ny dag. Tror jeg skal gjøre det samme selv. Ønsker deg en riktig god natts søvn når du legger deg for natten og en god nattevakt til deg som er på jobb. Ønsker dere alle en god dag i morgen. 

4 kommentarer

Helena Westergren

18.05.2018 kl.02:52

ååå så søøøte <3

tepausen.blogg.no

18.05.2018 kl.11:42

Helena Westergren: Takk. Ha en fin dag.

Toini

18.05.2018 kl.07:30

Hørtes ut som en flott dag! Herlig bilde av flotte hunder! ha en god ny dag!

tepausen.blogg.no

18.05.2018 kl.11:42

Toini: Vi hadde en flott dag :-) Koselig at du likte bilde av hundene. Så håper jeg at vi alle får en flott dag. Solen skinner ute og vi har luftet hundene som fikk hilse på et par små lam.

Skriv en ny kommentar

tepausen.blogg.no

tepausen.blogg.no

56, Sola

Jeg er glad i livet og det er så mye å oppleve og det er spennende å se hva hver dag bringer. Elsker en god kopp te og har en liten lidenskap for tekopper. Elsker å lese bøker og er med i en lesesirkel. Ellers liker jeg å være kreativ med ulike håndarbeide. Har en brun labrador som gir mye glede og han tror ennå at han er en valp. Er litt opptatt av mindfulness, å være tilstede, det er her og nå vi lever, i øyeblikket. Blogger litt fra hverdagen min.

Kategorier

Arkiv