hits

kveldstanker, tanker om julen

 

 

 

Snart går november over i desember og jakten på julegaver begynner. Det skulle heller kanskje vært jakten på roen, stillheten og takknemligheten som rådet i stedet for jakten på julegavene, julematen, kakene, julebordene. Jeg glemmer ikke den gamle damen som inderlig ønsket å være alene i julen for hun ble så sliten av julefeiringen med så mange rundt seg. De som hentet henne mot hennes vilje trodde opprinnelig at hun ikke mente det men hadde de virkelig snakket med henne og valgt å tro henne så hadde hun fått en fin julefeiring. Noen vil kanskje ikke være til belastning og trekker seg selv om de kunne tenkt å være sammen med dem som spurte. Vi er ulike og kommunikasjon er vanskelig. Noen ønsker de hadde noen å feire jul med og for noen er julen et mareritt og for andre igjen så feirer de ikke jul av ulike grunner. I år skal jeg jobbe julaften og det er helt greit for meg, noen må jo jobbe julaften også ellers går ikke Norge rundt.  I år kunne jeg nesten tenkt meg å valgt ut en ting som jeg kjøpte mange av men det kan jeg ikke. Tenk hvor enkelt det hadde vært men hadde det vært greit? Til jul i år ønsker jeg meg mest snø men det er noe en ikke kan ønske seg og forvente vil  komme den 24 desember. Jeg tror det er mange med meg som deler dette ønsket og sikkert mange som ikke deler dette ønsket. Kanskje ønsker du også snø til jul? 

Koselig at du tittet innom bloggen min. Ønsker deg en riktig god natt med gode drømmer når du legger hodet på puten.

Instagram @tepause

 

 

10 kommentarer

annebe

27.11.2017 kl.19:10

Fine bilder..og Ypsilonbrua til og med <3 Jula her blir enklere for hvert år..bare 4-5 gaver som skal kjøpes..litt ekstra mat..og pynte litt i stua:)) Fint du syns det er greit å jobbe julaften da.. Ha en fin kveld <3

tepausen.blogg.no

28.11.2017 kl.01:41

annebe: Koselig at du likte bildene. Var kjekt å oppleve snøen noen dager.

fjellgeitbundingen

27.11.2017 kl.19:11

Jeg ønsker deg snø, og det kommer nok an på hva du kjøpte det om du ga det samme. Om du skulle gjøre det enkelt. Kunne laget noe til alle. Det ville alle satt pris på. Selv er målet i år som i fjor å være ferdig med alle julegaver, adventskalender og rundvask til 1/12. Kjøkkenet og 2 gaver gjenstår. Desember skal nytes. Litt mer vask blir det, men tid til hverandre, baking, kos blir det i hovedsak, og litt mer å gi på juleaften :)

tepausen.blogg.no

28.11.2017 kl.01:41

fjellgeitbundingen: En ting er å ønske å gjøre det enkelt og en annen ting å få det til. Flink du er til å planlegge å få ting gjort.

Toini

27.11.2017 kl.19:13

Ja noen må jobbe..Bjørn har jo begynt å jobbe turnus..fikk fri julaften, men må jobbe kveldvakt nyttårsaften..sånn er det bare..pluss at han jobber i romjulen da..men det byttes jo på..Jeg er jo ikke så veldig glad i julen selv..så jeg forstår veldig godt hun damen som ville sitte alene..men det føles jo også trist for oss som sitter sammen med mange...og har det koselig...ikke lett...Ha en god kveld! Snø..den kan komme i små mengder..og forbi sånn..DET ønsker jeg meg...

tepausen.blogg.no

28.11.2017 kl.01:39

Toini: Sånn er det når en jobber turnus men det er jo bra at det byttes på. Snø som virkelig ligger og ikke blir slaps og holkeføre ville vært flott, syns nå jeg.

fjellgeitbundingen

28.11.2017 kl.06:50

Hei, ja det kan være litt i mellom teori og praksis på alle områder. Jeg er ikke flink overalt jeg heller. Kjenner også til det at det fort kan bli stress med jula og at det skal være så perfekt for å få den lille ekstra stemninga og høytidsfølelsen, og kroppen tåler det ikke lengre. Blir fysisk dårlig av det, så planlegginga kommer av erfaring. Setter meg mål og setter av tid til det. Uansett nok å gjøre i desember. November er uansett grå og ikke mulig med så mye tur heller.

tepausen.blogg.no

29.11.2017 kl.17:52

fjellgeitbundingen: Det er så viktig det du nevner å planlegge etter erfaring og ta hensyn til seg selv. Ja november har vært temmelig grå i år. Ønsker deg en fin kveld.

spisogspar

29.11.2017 kl.21:58

Fine kveldstanker :) Håper på snø til jul, det hadde vært koselig <3

tepausen.blogg.no

03.12.2017 kl.23:44

spisogspar: Helt enig, det hadde vørt koselig med snø til jul

Skriv en ny kommentar

tepausen.blogg.no

tepausen.blogg.no

55, Sola

Jeg er glad i livet og det er så mye å oppleve og det er spennende å se hva hver dag bringer. Elsker en god kopp te og har en liten lidenskap for tekopper. Elsker å lese bøker og er med i en lesesirkel. Ellers liker jeg å være kreativ med ulike håndarbeide. Har en brun labrador som gir mye glede og han tror ennå at han er en valp. Er litt opptatt av mindfulness, å være tilstede, det er her og nå vi lever, i øyeblikket. Blogger litt fra hverdagen min.

Kategorier

Arkiv