Kveldstanker, noen kopper te

Kvelden har senket seg og hunden har lagt seg for kvelden. Selv sitter jeg på kjøkkenet og tenker over hvor innholdsrik denne uken har vært på mange måter. Det er mye som har gitt meg påfyll og noe har krevd noe om jeg kan formulere det slik. Det som har vært en god dose med vitamin for meg har vært kopper med god varm te og prat med et hjertevarmt, sprudlende og kreativt menneske. Hun har til og med te som jeg liker og store fargerike kopper.  Det å bare kunne være seg selv og slappe av, dele minner og prate om de nære små ting og de virkelige verdiene i livet, slik vi ser det da, er helt herlig og er en livsnødvendig "medisin". Slike ladeøyeblikk er viktige i hverdagen og gode å ta vare på i minnebanken. Da kan jeg ta dem frem av og til og kjenne på hvor godt det var å dele kopper med te med henne. Det er ikke ofte vi ses men det trenger vi ikke for vi er der for hverandre der og da.

Det er godt å ha noen å dele noen kopper te med. 

Takk for at du stakk innom bloggen min. Ønsker deg en riktig god natts søvn med gode drømmer når du legger deg for natten og en fin dag i morgen 

2 kommentarer

Toini

16.11.2017 kl.23:00

Koselig! Du må ha en god kveld og natt du også!

tepausen.blogg.no

16.11.2017 kl.23:49

Toini: ??Sov godt

Skriv en ny kommentar

tepausen.blogg.no

tepausen.blogg.no

55, Sola

Jeg er glad i livet og det er så mye å oppleve og det er spennende å se hva hver dag bringer. Elsker en god kopp te og har en liten lidenskap for tekopper. Elsker å lese bøker og er med i en lesesirkel. Ellers liker jeg å være kreativ med ulike håndarbeide. Har en brun labrador som gir mye glede og han tror ennå at han er en valp. Er litt opptatt av mindfulness, å være tilstede, det er her og nå vi lever, i øyeblikket. Blogger litt fra hverdagen min.

Kategorier

Arkiv

hits