Venter ikke på sommeren lengre

 

Flotte sommerdager har vi hatt i sommer også men ikke så mange.  Det er bare å huske at de dagene har vært og slutte å vente på at sommeren skal komme med mange flotte solskinnsdager etter hverandre.  En helt vanlig dag består av både sol, regn, vind, varme og ikke så varmt og ja jeg vet ikke hva det ikke har vært. Det er nesten like før jeg tar på meg vinterjakken noen ganger mend et er ikke vits for en stund etter skinner solen igjen, eller ikke. Uansett så har rosene mine nå funnet ut at de skal komme med mange knopper og virkelig vise at de kan  blomstre uansett hvordan været er. Rosesaksen min er et "arvestykke" etter svigermor. Mannen min har laget et hakk i den slik at jeg kan klippe over bindingstråder eller hva det heter. Svigermor fikk ikke oppleve at jeg skulle oppdage gleden over å putle i egen hage. Skjønt at de brune sneglene tok nesten motet fra meg forrige år. Da gikk jeg på jakt hver kveld og klippet snegler til den store gullmedaljen uansett vær og om jeg kom fra kveldsvakt. I år har jeg sett mye mindre til de brune sneglene men de er der ennå men i betraktelig mindretall. Jeg gjør det jeg kan for å ha bestanden nede men går ikke å klipper om kveldene slik jeg gjorde forrige år. Rosesaksen som jeg kaller den har gitt meg mye glede. Gleden over å ha et verktøy etter svigermor som hun brukte flittig er absolutt tilstede når putler i hagen og steller med rosene. Dersom hun sitter på en sky der oppe og titter ned så koser hun seg nok over at svigerdatteren endelig har funnet gleden over å putle i hagen. Hadde hun kunnet så hadde hun nok gitt meg noen råd underveis. I dag er det litt kjølig ute og vinden blåser. Da er det godt å kunne krølle seg sammen om kvelden etter at en har putlet litt i hagen med en kopp te og en god bok.

Ønsker deg en fin dag og takk for at du stakk innom bloggen min. 

 

 

 

 

 

10 kommentarer

kosekaos

15.08.2017 kl.10:39

Først og fremst så fin tekopp :) fikk lyst på te bare ved å se på den (litt tedilla).

Ja. De varmeste dagene av sommeren er nok over, men har tro på at det blir mange soldager til :) syns det er greit at det ikke er 40+ uansett egentlig.

Er litt deilig å holde på i hagen når ånden kommer over en :) blir jo litt ekstra stas når man jobber med redskaper som har gått i arv. Du får kose deg videre og håper været er fint hos deg i dag. :)

tepausen.blogg.no

16.08.2017 kl.08:21

kosekaos: Koselig at du likte tekoppen min. Godt med te :-) Helt enig med deg vedr. varmen, kan ikke ha det for varmt heller. Jeg liker når det er sol og aller helst litt vindstille. Ha en fin dag.

maiken

15.08.2017 kl.16:04

Nydelige roser, og jeg er sikker på at hun følger med deg...

Jeg kjøpte en ny rosebusk i går. David Austin, vakreste som finnes. Kjøpte bare på ren trass! For jeg venter heller ikke på sommeren lenger. Her hjemme....

tepausen.blogg.no

16.08.2017 kl.08:17

maiken: Gratulerer med en ny rosebusk. Du kommer nok til å gi deg mye glede. Ha enf in dag.

dvergpinschere i mitt hjerte

15.08.2017 kl.18:27

Så nydelig roser da...og ja..mindre snegler rundt om tror jeg...Ha en god kveld!

tepausen.blogg.no

16.08.2017 kl.08:22

dvergpinschere i mitt hjerte: Koselig at du likte rosene mine. Jeg hørte at snegler ikke likte roser så da får jeg satse på roser fremover :-)
Ha en fin dag.

frodith

15.08.2017 kl.21:57

Nei, får ikke vente mer på sommeren nå, om et par dager er det liksom HØST-måned også :-) Men mye fint om høsten også :-)

tepausen.blogg.no

16.08.2017 kl.08:16

frodith: Høsten er en flott tid. Alle årstider har sin sjarm men sommeren har ikke sjarmert meg så mye i år ;-)
Ha en fin dag.

Marianne

17.08.2017 kl.08:59

Ja, te er bestandig godt og jeg ser du har mange fine kopper å drikke den av:-) Flotte rosebilder!

tepausen.blogg.no

23.09.2017 kl.08:23

Marianne: Koselig at du liker koppene mine

Skriv en ny kommentar

tepausen.blogg.no

tepausen.blogg.no

55, Sola

Jeg er glad i livet og det er så mye å oppleve og det er spennende å se hva hver dag bringer. Elsker en god kopp te og har en liten lidenskap for tekopper. Elsker å lese bøker og er med i en lesesirkel. Ellers liker jeg å være kreativ med ulike håndarbeide. Har en brun labrador som gir mye glede og han tror ennå at han er en valp. Er litt opptatt av mindfulness, å være tilstede, det er her og nå vi lever, i øyeblikket. Blogger litt fra hverdagen min.

Kategorier

Arkiv

hits