Loppis og gjenbruk 

     


 Å gå på loppemarked og gjenbruk er veldig gøy. En vet aldri hva en finner og det kan hende at jeg finner noe jeg ikke ante at jeg hadde bruk for før jeg ser det. Denne gang var jeg så heldig å finne en flott håndbrodert duk, jeg tror den er håndbrodert. Da jeg kom hjem vasket jeg den og oppdaget at kanten ikke var så pen. Det ville bli litt arbeid med å lage kanten pen så det ville jeg ikke begynne på en gang. Heldigvis så kom jeg på at jeg kunne bruke den på hagebordet i hagen. Klippet et hull i midten slik at parasollen kom på plass igjen. Nå er jeg veldig fornøyd og det var riktig så koselig å kunne nyte rosete fra England, kjøpt i Norge,  i kopp som jeg kjøpte på en tur jeg var på i Windsor. Der likte jeg meg veldig godt. Roseteen kjøpte jeg da jeg var innom Klingsheim gartneri for å kjøpe planter. Roseteen smakte aldeles nydelig. Kan anbefale deg den dersom du liker te og liker den med litt søt smak.

Takk for at du tittet innom bloggen

@tepause
 

 

 

4 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

24.07.2017 kl.19:27

Koselig å pynte opp ute..særlig på fine sommerdager! ha en god sommer videre! og ha en god kveld!

tepausen.blogg.no

25.07.2017 kl.06:29

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja ikke sant at det er koselig å pynte litt opp ute. Takk for det og ha en god sommer videre du også og en fin dag.

frodith

24.07.2017 kl.21:38

Fantastisk fin den øverste koppen og duken :-) Jeg går ikke så mye på loppemarked. Alt jeg eide før var kjøpt på loppis, jeg ble lei :-)

tepausen.blogg.no

25.07.2017 kl.06:28

frodith: Så kjekt at du likte koppen. Jeg falt for den i en T2 butikk. Der var det mange kopper å velge mellom men heldigvis så skulle jeg fly hjem og da begrenset det seg hvor mye jeg kunne ta med meg. Forstår godt at du er lei av loppis. Ha en fin dag.

Skriv en ny kommentar

tepausen.blogg.no

tepausen.blogg.no

55, Sola

Jeg er glad i livet og det er så mye å oppleve og det er spennende å se hva hver dag bringer. Elsker en god kopp te og har en liten lidenskap for tekopper. Elsker å lese bøker og er med i en lesesirkel. Ellers liker jeg å være kreativ med ulike håndarbeide. Har en brun labrador som gir mye glede og han tror ennå at han er en valp. Er litt opptatt av mindfulness, å være tilstede, det er her og nå vi lever, i øyeblikket. Blogger litt fra hverdagen min.

Kategorier

Arkiv

hits