Sol, sommer, ugress og blomsterSommeren er her, jeg vet jo det men det har vært så mye regn at jeg ikke har følt som om det er sommer. Jo jeg har da fått med meg at det har vært noen fine dager med sol og varme men jeg ønsker å ha sammenhengende dager med sol. Det var herlig i går å komme hjem fra jobb når regnet var fraværende. Jeg ville sitte ute i solen og kose meg litt men det endte opp med at jeg putlet litt i hagen helt til kvelden kom. Det er kjekt å se det spire og gro i hagen. Både blomster og ugress spirer.  Jeg må si at det ikke alltid er lett å vite når det er noen blader som tittet opp fra molden å vite om det er ugress eller blomsterspirer. I en rosekrukke så trodde jeg at det var fult med ugress rundt rosen og lukete vekk en god del til en tanke slo meg at jeg burde la "ugresset" få vokse litt og se hva det kunne være. Så viser det seg at jeg har  lukt vekk blomsterspirer men hvordan kunne jeg vite det da ?  Jeg kan bare ikke huske at jeg har plantet blomster der i år, det må være noe fra forrige sommer som har kommet igjen? Uansett så vet jeg at det er mange som har gjort den samme tabben. For mange år siden så var det et av barna som ville være snill og satte i gang med å luke ugress på egenhånd, det var ikke ugress. Tanken og handlingen var fin den og innsatsviljen var stor! Da er det en kunst å være mor og en blir rørt når ungen viser stolt hva den har gjort og lukt vekk blomsterspirene.

Ha en fin dag og takk for at du stakk innom bloggen.

8 kommentarer

frodith

14.07.2017 kl.10:42

Uffda, luke vekk alle fine spirene. Men godt du fikk vært ute i sommeren da :-)

tepausen.blogg.no

17.07.2017 kl.09:25

frodith: Sånn kan det gå :-D Det gjelder å komme seg ut når det er fint, ja det går an når det regner også men det syns jeg ikke alltid blir det samme, det spørs hva en skal gjøre. Ha en fin dag.

maiken

14.07.2017 kl.12:04

Jeg har funnet ro her hjemme nå etter sydentur og tror jeg skal passe på å få 2 uker i sydligere strøk hver sommer. Da blir man ikke så lei av været her hjemme.

Jeg skal også ut og bruke tid i hagen i dag, og så håper jeg at jeg får malt huset i løpet av sommeren.Kan jo hende jeg kan sette i gang i dag, men det er jo så ustadig dette været....

God dag til deg hva du enn finner på

tepausen.blogg.no

17.07.2017 kl.09:23

maiken: Tipper at det var virkelig herlig å være i syden og få oppleve flere gode sommerdager. En får liksom ladet opp batteriet da. Jeg tror at vi snart får en periode med sol og sommer om litt seint på sommeren, så kommer den. Håper at du får vær nok til å male huset ditt. Ha en fin dag.

dvergpinschere i mitt hjerte

14.07.2017 kl.17:19

Ja det ER sommer! Men som du sier, så vil vi gjerne ha noen sammenhengende fine dager...det har vi hatt her på Hurumlandet...Og her er det tørt nå..småbekker og pytter er tomme for vann..Ønsker deg en god helg og god sommer fortsatt!

tepausen.blogg.no

17.07.2017 kl.09:21

dvergpinschere i mitt hjerte: Det er ikke for tørt her og noen dager sammenhengende uten regn på dagen hadde vært fint men jeg får prøve å utnytte tiden mellom regnbygene da. Ble grilling ute i går etter en byge :-) Ha en fin dag.

spisogspar

17.07.2017 kl.22:20

Ja det har vært mye regn denne sommeren, nesten sånn høst-vær!

tepausen.blogg.no

21.07.2017 kl.06:28

spisogspar: Helt enig. Det er et merkelig sommervær vi har

Skriv en ny kommentar

tepausen.blogg.no

tepausen.blogg.no

55, Sola

Jeg er glad i livet og det er så mye å oppleve og det er spennende å se hva hver dag bringer. Elsker en god kopp te og har en liten lidenskap for tekopper. Elsker å lese bøker og er med i en lesesirkel. Ellers liker jeg å være kreativ med ulike håndarbeide. Har en brun labrador som gir mye glede og han tror ennå at han er en valp. Er litt opptatt av mindfulness, å være tilstede, det er her og nå vi lever, i øyeblikket. Blogger litt fra hverdagen min.

Kategorier

Arkiv

hits