Mai

 
 

En riktig så flott  mai som vi har.  Herlig å komme hjem og etter middag og ta seg en kopp ettermiddags te ute og nyte solen. Putle litt i hagen og få bekreftet at sneglene fremdeles liker seg i hagen min. Klar til å krige i år også med både det ene og det andre som våpen. I år skal jeg ikke gå to runder etter kveldsvakt og klippe ca 100 snegler før jeg gir meg for kvelden, det får holde med en kveldsrunde sånn av og til. Har lest at når en intensiverer jakten ett år så blir det mindre neste år og da kan en slappe av. Jeg skal drive passiv jakt det vil si at jeg legger ut feller og div så får sneglene gjøre jobben og gå i fellene selv.  Men i år skal  nemlig ingen snegler få muligheten til å krabbe opp på mitt kafebord og kose seg i sommerblomsten som om den var på en helsefarm med blomsterterapi. Å nei du, jeg skal la de få vite hva jeg mener om dem. Jeg skal strø ut mye kaffegrut, sneglefeller og kjøpe div remedier på hagesenter. Ødelagte blomsterpotter knuser jeg til mindre biter og har det i bunnen i større blomsterpotter i stedet for småsteiner, gjenbruk. Det hadde ingen ting med snegler å gjøre men gjenbruk. Prøver å praktisere gjenbruk når jeg kan.
 

Ivrige snegler som venter på at jeg skal putte lokkemat i sneglefellen :-)  Skal si de er flinke som i hvert fall er på rett sted :-)
Snudde på mange krukker og fant de under de fleste, klippe klipp! Hva gjør du for å få vek sneglene fra hagen din? Nå skal jeg
nyte dagen, ønsker deg en fin dag og takk for at du stakk innom bloggen min og du er velkommen til å stikke innom meg
på instagram også, da som  tepause
 

 

8 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

04.05.2017 kl.08:54

Ja det var den jakten da...hihih..Lykke til med den! jeg bryr meg ikke..men har ikke mange blomster her heller..så de kommer ikke i store styrker heller.. Du må ha en god ny dag!

tepausen.blogg.no

04.05.2017 kl.21:25

dvergpinschere i mitt hjerte: Nyt at du har lite besøk av snegleturister som i grunnen vil bli bofaste. Ha en fin kveld

elisebr

04.05.2017 kl.12:55

Så fin blomst! :) Ønsker deg en fin dag :)

tepausen.blogg.no

04.05.2017 kl.21:24

elisebr: Koselig at du likte bildet. Ha en fin kveld

frodith

04.05.2017 kl.18:14

Ja, mai er herlig så langt, og jeg har ikke hage å ha snegler i en gang :-D

tepausen.blogg.no

04.05.2017 kl.21:23

frodith: Det må være lykke å ikke ha snegler. Om du ikke har hage kan du kanskje ha en blomsterpotte? Ha en fin kveld

maiken

05.05.2017 kl.19:22

Jeg har ikke inspisert hagen etter snegler, men på høy tid å begynne ja. Jeg fortsetter med det samme som tidligere år. Løpe rundt med pølseklype og plukke , og oppi en boks med saltvann....

Ha noen fiiine vårdager. Godt å putle litt i hagen selvom...

tepausen.blogg.no

08.05.2017 kl.09:26

maiken: Helt enig med deg, godt å putle litt i hagen selv om. Ha en fin dag.

Skriv en ny kommentar

tepausen.blogg.no

tepausen.blogg.no

55, Sola

Jeg er glad i livet og det er så mye å oppleve og det er spennende å se hva hver dag bringer. Elsker en god kopp te og har en liten lidenskap for tekopper. Elsker å lese bøker og er med i en lesesirkel. Ellers liker jeg å være kreativ med ulike håndarbeide. Har en brun labrador som gir mye glede og han tror ennå at han er en valp. Er litt opptatt av mindfulness, å være tilstede, det er her og nå vi lever, i øyeblikket. Blogger litt fra hverdagen min.

Kategorier

Arkiv

hits