En drivhusdrømmDet er bare helt herlig med vår. Det gror og spirer og det er en fryd å rusle rundt i den lille hagen min og se hva som har skjedd i løpet  av en kort tid. Denne flotte blomsten er fra min venninnes hage. Da jeg passet på katten hennes nå i påsken måtte jeg bare  hver dag titte  i blomsterbedet hennes og syns det skjedde noe hver dag. Det er koselig å rusle litt i andres hager  å se på det som spirer og gror og få litt inspirasjon. Jeg går gravid (svangerskapet har vart noen år) med en drøm om et drivhus. Drivhuset skulle være "passe stort", et som jeg kjøpte. Vi gikk og så på mange drivhus men det ble ikke noe ut av noe. Så krympet størrelsen litt for det skal jo ikke ta hele den lille hageflekken vår. Litt hage må vi da ha. Så var det en kollega som har en handymann som laget et lite skapdrivhus til henne og hun ble så fornøyd. Dermed begynte jeg også å tenke på alternative drivhus, laget av gamle vinduer, det ser litt hageromatisk ut de jeg har sett på nettet. Mannen min syntes absolutt ikke at det var noen form for hageromantikk i drivhus laget av gamle vindu. Jeg tenker kanskje at han ikke tror at jeg ville få det til og eller at hagen kom til å se ut som et arbeidsområde i mange måneder/år eller at han måtte gjøre jobben? Ikke sikkert at det er feil tanker for noen snekker er jeg for så vidt ikke og jeg kan heller ikke forlange at han skal gjøre mine drømmer til virkelighet heller. Nå har drømmen min krymet litt til et lite veggdrivhus. Jeg har sett litt på netter og funnet mange flotte. Størrelsen på drivhuset har også krympet i drømmen min. Jeg håper at det ikke ender med et norgesglass med litt mold og et frø med hullet plastfolie på toppen. Men jeg har mange norgesglass da, kanskje det ikke var så dumt allikevel. Drømmen om å kunne så i potter som ikke er innendørs lever fremdeles sterkt i meg og så får jeg se om drømmen er så sterk at det blir noe mer enn en drøm. Jeg klør nemlig etter å få stikke fingrene i mold og kjenne gleden av å se at det spirer og gror. Jeg følger en blogger og hun har et nydelig drivhus som hun har laget selv. Ta en titt på bloggen hennes: hjerterogengler

Takk for at du tittet innom bloggen min

8 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

17.04.2017 kl.13:29

Ja det finnes da så mange typer drivhus..så et må da passe deg og hagen din!? dette er ikke noe drøm for meg..for jeg har tydeligvis fått "lammelser" i de grønne fingrene mine...hihih..syns ikke det er noe gøy og givende..bare slitsomt og smertefullt..men for de som liker det, så må man da bare få seg et drivhus!! Syns du skal gjøre drømmen til virkelighet..Lykke til! ha en god dag videre!

tepausen.blogg.no

17.04.2017 kl.20:37

dvergpinschere i mitt hjerte: Takk for det. Det blir spennende å se hva jeg til slutt ender opp med. Ønsker deg en fin kveld

frodith

17.04.2017 kl.14:30

Det blir spennende å se hvordan drivhus du får :-) Gleder meg til å se :-)

tepausen.blogg.no

17.04.2017 kl.20:35

frodith: Det gleder jeg meg også til. Du skal få se

annebe

17.04.2017 kl.14:56

Bra du koser deg med hagearbeide...drivhus eller ikke :)) Flott den blomsten på bildet...en slags tulipan ?

tepausen.blogg.no

17.04.2017 kl.20:34

annebe: Koselig at du likte blomsten. Tenkte selv også at det kanskje kunne være en tulipan.

Marianne

19.04.2017 kl.22:36

Først må eg si tusen takk for at eg er nevnt i ditt innlegg, tusen takk for det.

Drivhusdrøm er en drøm til den dagen man setter drømmen ut i virkelighet.

Eg har sett mange flotte drivhus laget av gamle vinduer, mangen som er flottere enn mitt drivhus også. Men det er ikke for alle å klare få fatt i akkurat slike vinduer en ønsker seg, men samtidig så er det så mange som gir bort flotte vinduer.

Men du kan også bruke gamle vinduer som folk gir bort til veggdrivhus. Skal ikke se bort fra at eg hadde hatt veggdrivhus visst eg ikke hadde hatt plass til å sette et helt drivhus på.

Drøm videre, behold drømmen og jobb med den og så ender det kanskje opp med et drivhus som passer til din hage og tomten.

Og ikke glem....det er et hav av muligheter, dere må bare finne den rette :)

Ha en riktig god natt :)

tepausen.blogg.no

19.04.2017 kl.23:29

Marianne: Tusen takk for tilbakemelding. Drømmen bærer eg med meg og jeg kommer nok til å finne mitt drivhus. Enten at jeg lager det selv eller kjøper det ferdig. Det er godt å drømme. Sov godt når du legger deg.

Skriv en ny kommentar

tepausen.blogg.no

tepausen.blogg.no

55, Sola

Jeg er glad i livet og det er så mye å oppleve og det er spennende å se hva hver dag bringer. Elsker en god kopp te og har en liten lidenskap for tekopper. Elsker å lese bøker og er med i en lesesirkel. Ellers liker jeg å være kreativ med ulike håndarbeide. Har en brun labrador som gir mye glede og han tror ennå at han er en valp. Er litt opptatt av mindfulness, å være tilstede, det er her og nå vi lever, i øyeblikket. Blogger litt fra hverdagen min.

Kategorier

Arkiv

hits