kveldstanker


Søndag og sol er noe som virkelig kan lokke enhver til å kose seg i hagen eller oppsøke et hagesenter. Da jeg var på hagesenteret sist merket jeg noe som luktet så godt at jeg måtte bare kjøpe den planten.  I bakhodet ligger det alltid en tanke når jeg kjøper planter,  om sneglene kommer til å spise planten og eller om den er en plante humler og bier liker. 

  

 

Det er virkelig kjekt å se at det spirer og gror. Denne planten har jeg delt opp flere ganger og den ble i sin tid hentet fra en blomstereng i Fagernes. Fagernes er virkelig et flott sted å reise til både sommer og vinter. Så for meg er det ekstra kjekt hver vår når jeg ser at planten har klart seg gjennen en ny vintet og at sneglene ikke har tatt knekken på den.

 

 Det er viktig å ha planter som humler, bier og sommerfugler liker. 

 

 Sommerfuglbusken har våknet til liv igjen. 

 

 Snart kommet det mange flotte blomster på denne stauden. 

 I dag har jeg snudd på blomsterpotter og krukker og funnet små brunsnegler. Jeg lot dem alle hilse på saksen. Må innrømme at jeg kom med noen sukk. Strødde noen "blå korn" som sneglene liker. Jeg gir ikke opp så fort. Jeg vil ha en hage der det summer av liv og hvor jeg kan sette meg ned og nyte synet  av vakre fugler og sommerfugler. 

Takk for at du dtakk innom bloggen min. 

6 kommentarer

annebe

09.04.2017 kl.20:02

Koselig å pynte opp litt ute, men irriterende med brunsnegler ! Jeg har planta noen jordbærplanter i ei krukke på verandaen.. håper di blir søte og gode ..hehe..

tepausen.blogg.no

09.04.2017 kl.20:46

annebe: Håper at du kan kose deg med gode jordbær i sommer

dvergpinschere i mitt hjerte

09.04.2017 kl.20:19

Det er jo så synd disse sneglen overtar alt av hager!! grrrr...men håper du får det som du ønsker og holder de unna! Ha en riktig god kveld!

tepausen.blogg.no

09.04.2017 kl.20:45

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja det er jammen irriterende at sneglene ødelegger så mye. Jeg gir ikke opp så fort selv om det er fristende til å kvitte seg med alle blomstene noen ganger. Prøver en sommer til. Ha en fin kveld du også

Laila MA

12.04.2017 kl.08:03

Koselig å plante litt ute. Mange fine planter du viser her. Kjedelig med disse brunsneglene, ja. Har ikke sett noen så langt i år men dukker de opp får de møte saksen her også :)

tepausen.blogg.no

12.04.2017 kl.23:44

Laila MA: Helt enig med at det er veldig kjedelig med brunsnegler. Satser på at de utrydder seg selv . Det er slisomt å ikke kunne kjøpe det en ønsker av planter for sneglene spiser de opp. Ha en fin påske

Skriv en ny kommentar

tepausen.blogg.no

tepausen.blogg.no

55, Sola

Jeg er glad i livet og det er så mye å oppleve og det er spennende å se hva hver dag bringer. Elsker en god kopp te og har en liten lidenskap for tekopper. Elsker å lese bøker og er med i en lesesirkel. Ellers liker jeg å være kreativ med ulike håndarbeide. Har en brun labrador som gir mye glede og han tror ennå at han er en valp. Er litt opptatt av mindfulness, å være tilstede, det er her og nå vi lever, i øyeblikket. Blogger litt fra hverdagen min.

Kategorier

Arkiv

hits