kveldstanker 

Det er virkelig kjekt å tusle rundt i hagen og se at det spirer og gror. Våren er bare helg nydelig. Har en liten plass i le for vinden der jeg skal sette blomster på et lite bord som står mellom to stoler. Det er bare det at sneglene har denne plassen som sin plass også. Forrige vår knep jeg brunsegel som koste seg i blomsterkrukken på bordet. Det kryr av snegler der men jeg gir ikke opp plassen min så lett. Jeg skal krige til den gir opp! Dersom den noen gang gjør det. Bruker alt som er lovlig i kampen mot sneglene men de formerer seg så fort. 

Over til det første inlegget mitt i går, det var en 1 aprilspøk. Men det er jo noen som får seg en overraskelse i det de tror er overgangsalderen. Det vil nå jeg helst slippe. 

Ønsker deg en fin kveld og en god natts søvn med gode drømmer når du legger deg for natten

Takk for at du stakk innom bloggen. 

8 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

02.04.2017 kl.20:09

phuu..ble plutselig redd jeg tok feil..og at det ikke var en aprilspøk...Så at det var mange som gikk fem på..hihih..ja, jeg har tenkt tanken noen ganger i overgangen selv..hihih..tror ikke jeg hadde orket det altså..herremin..småtroll nå! nei..det håper jeg at jeg slipper...hihih. phuu..da kan jeg puste ut..du var ikke gravid! hihih. lykke til med sneglejakt! og ha en god kveld og natt!

tepausen.blogg.no

02.04.2017 kl.21:59

dvergpinschere i mitt hjerte: Den tiden med båkenetter og tassende småføtter inn på soverommet er forbi. Så jeg får håpe for min og din del at det forblir slik.... skulle vi blitt mammabloggere ??
Uff sneglene ja...
Ønsker deg en god natt og en fin dag i morgen.

spisogspar

02.04.2017 kl.22:16

God natt til deg <3

tepausen.blogg.no

03.04.2017 kl.06:26

spisogspar: Takk det fikk jeg. Ønsker deg en nydelig dag.

annebe

02.04.2017 kl.22:28

Vakker blomst :)) Nå blir det jo ikke hage og brunsnegler på oss lenger..tror i alle fall ikke di dukker opp på verandaen i fjerde etasje...hehe...Hagen kan jeg nok savne men ikke sneglene...:))

tepausen.blogg.no

03.04.2017 kl.06:25

annebe: Nei det skulle tatt seg ut at du fikk besøk av dem i 4 etasje. Ha en fin dag.

Julian

03.04.2017 kl.21:54

Snegler i mitt <3

#reddsneglene

:D

tepausen.blogg.no

03.04.2017 kl.23:33

Julian: Håper det blir et sneglefattig år. Ha en riktig god natts søvn når du legger deg.

Skriv en ny kommentar

tepausen.blogg.no

tepausen.blogg.no

54, Sola

Jeg er glad i livet og det er så mye å oppleve og det er spennende å se hva hver dag bringer. Elsker en god kopp te og har en liten lidenskap for tekopper. Elsker å lese bøker og er med i en lesesirkel. Ellers liker jeg å være kreativ med ulike håndarbeide. Har en brun labrador som gir mye glede og han tror ennå at han er en valp. Er litt opptatt av mindfulness, å være tilstede, det er her og nå vi lever, i øyeblikket. Blogger litt fra hverdagen min.

Kategorier

Arkiv

hits