KveldstankerI dag er det første dagen i et nytt år, spennende. Mange dager ligger foran oss og det blir spennende å se hva dette året vil gi.  Hvordan dette året blir avhenger selvsagt  mye av en selv også. En ny oppdagelse med piggsvinet som bor hos oss for tiden at det er en liten gutt. Den begynner å bli enda mer kjent med oss og har ikke piggene så mye rett til værs som i begynnelsen. Det er nysgjerrig og lar seg stryke på nesen og opp til piggskillet og har myke poter/labber eller hva det kalles. Det er lite og søtt så en nesten har lyst til å holde det inntil kroppen og kose med det som en liten kattunge,  men det er ikke et kjæledyr.Måtte legge det i et tefat når jeg veiet det for ellers så hadde det kravlet ned av vekten. Før når vi la det på vekten så krøllet det seg sammen som en ball og da var det enkelt å veie det. Så fant det ut at det var ok å veie seg og nå så har det funnet ut at det kan stikke av. Skal se om jeg finner en bedre skål/bolle å legge det i under veiing. Koselig med et piggsvin i huset men også en ansvarsfull jobb.

Takk for at du stakk innom bloggen min.
Ønsker deg en riktig god natts søvn med gode drømmer når du legger deg for natten og en fin dag i morgen.

  

3 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

01.01.2017 kl.20:54

Så søt! og jeg hadde nok hatt vansker med å ikke kose litt med det..litt er vel lov...hihih.. finn en skoeske..med vippelokk..og lag hull i.så er du helt sikker på at den ikke faller ut Gleder meg at det går bra med den!! den er nok heldig som fant deg!! Ha en god kveld og natt!

tepausen.blogg.no

01.01.2017 kl.23:10

dvergpinschere i mitt hjerte: Joda vi kan jo kose men det er ikke så lett med de piggene liksom ????

Skriv en ny kommentar

tepausen.blogg.no

tepausen.blogg.no

54, Sola

Jeg er glad i livet og det er så mye å oppleve og det er spennende å se hva hver dag bringer. Elsker en god kopp te og har en liten lidenskap for tekopper. Elsker å lese bøker og er med i en lesesirkel. Ellers liker jeg å være kreativ med ulike håndarbeide. Har en brun labrador som gir mye glede og han tror ennå at han er en valp. Er litt opptatt av mindfulness, å være tilstede, det er her og nå vi lever, i øyeblikket. Blogger litt fra hverdagen min.

Kategorier

Arkiv

hits