En ny og spennende dag, ut på jaktJa alle dager er jo nye for å si det slik. En får jo ikke en dag i reprise og takk for det selv om en av og til skulle ønske å oppleve den samme dagen en gang til. Hadde det vært slik så tror jeg vi ikke kunne ha valgt det selv og da ville det ikke vært så bra og hadde vi valgt det selv så tror jeg det ikke alltid hadde vært så lurt i lengden. For tenk om en ønsket seg til bake i tid og fikk det, hva med de andre i livet vårt... og dessuten når andre fikk en dag i reprise for eksempel når huset skulle males og mannen min ville ble tilbake i tid og alt måtte males av meg alene .... så kjedelig. Jeg kunne jo aldri vite når han kom tilbake....
Nei jeg er glad for at vi får en ny dag og at vi til en grad kan være med å forme egen dag.

Som jeg skrev i kveldstanker så skal jeg ut på jakt til noe til prosjektet mitt. Å det er en spenning inne i meg, tenk om jeg ikke finner det i dag, skal jeg fortsette neste dag og hvor mange dager skal jeg bruke på å lete opp tingen? Vel fra i går til i dag så har det blitt to ting. Men dersom jeg ikke finner det så har jeg alternativ ting klart og da spørs det om jeg finner det i dag eller det jeg opprinnelig skal på jakt etter. Det er herlig å ha ider som fører til litt spenning i en helt vanlig hverdag. Det er det som er så fint når en er med på å planlegge sine dager... ikke bare være en passiv tilskuer.. noen foretrekker det også... ikke jeg.

Uansett din instilling til hver dag som kommer, ha en flott dag.

8 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

27.04.2016 kl.09:47

Så spennende! Lykke til i leting! Ha en god NY dag!!

tepausen.blogg.no

27.04.2016 kl.11:44

dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk og ha en alle tiders dag du også

annebe

27.04.2016 kl.10:32

Sant det der :))) Kos deg på let etter ting og med prosjektet ditt ...Her er der sol nå, så får ta en tur ut :))))

tepausen.blogg.no

27.04.2016 kl.11:44

annebe: Takk for det og jeg koooser meg

Margrethe

27.04.2016 kl.10:52

Prøver å tenke positivt om alt her. God jakt <3

tepausen.blogg.no

27.04.2016 kl.11:43

Margrethe: Takk for det. holder på å jakte nå men har en matpause

Marianne

27.04.2016 kl.17:35

Nå er eg spent på hva du leter etter....og hva du skal lage.

Flott med spenning i hverdagen og nå ble eg litt spent her eg også :)

Ha en fin og koselig kveld :)

tepausen.blogg.no

27.04.2016 kl.23:05

Marianne: Det er så gøy...

Skriv en ny kommentar

tepausen.blogg.no

tepausen.blogg.no

54, Sola

Jeg er glad i livet og det er så mye å oppleve og det er spennende å se hva hver dag bringer. Elsker en god kopp te og har en liten lidenskap for tekopper. Elsker å lese bøker og er med i en lesesirkel. Ellers liker jeg å være kreativ med ulike håndarbeide. Har en brun labrador som gir mye glede og han tror ennå at han er en valp. Er litt opptatt av mindfulness, å være tilstede, det er her og nå vi lever, i øyeblikket. Blogger litt fra hverdagen min.

Kategorier

Arkiv

hits