Hvor var det jeg la det nå igjen...Har ikke du også mange ganger glemt hvor du har lagt tingene dine? Det er i grunnen ganske vanlig men det kan være veldig irriterende men det spørs jo hva det er. Dersom en ikke finner bilnøklene når en skal på jobb, ja da er det ikke kjekt og spesielt når en ikke finner de og en må ringe mannen når han er på jobb for å høre om han har sett dem, ja så har han dem i lomma får han brukte bilen et lite ærend kvelden før....  Men som regel så tar jo ikke mannen min med seg de tingene jeg leter etter på jobb, sånn til vanlig.  Nå var det ikke bilnøkkler jeg lette etter men en gave.

Sitter og nyter teen min som jeg pleier. Så blir jeg minnet på gaven jeg fikk som var i en pen pose med roser på. Den fikk jeg før bursdagen min med besked om å sette den kaldt. Satte gaven kaldt i kjelleren i kjølerommet. Der stod den helt til jeg ble påminnet gaven jeg hadde fått til burdagen etter bursdagen min. Med minnet fremme om den flotte pairposen som gaven var lagt i for jeg ned i kjelleren og kunne ikke finne den noe sted. Jeg var i alle rom og lette over alt. Jeg har lest og hørt at folk har lagt både det ene og det andre i kjøleskap og fryseboks men der hadde jeg ikke lagt posen. Jeg lette i garasjen og alle tenkelige og utenkelige steder. Gaven var borte. Forteller dette til min mann og han husker roseposen. Han går av sted og kommer tilbake med en ICA MAXI pose og spør om det var denne jeg lette etter, nei det var ikke den posen. Men plastposen inneholdt jo gaveposen..... ahh ja det så jeg da ikke for meg og jeg tenkte heller ikke at jeg skulle lete i plastposer. Den stod i kjølerommet..... 
Dersom du lurer på hva gaven var så var det akkurat noe av det jeg setter pris på her i livet: bok (Drømmen om den engelske landsbygda, landsbyer, puber og herskapshus), te, thermokopp og mørk sjokolade ...

Skal en finne det en leter etter så er det greit å vite den rette embalasjen på det! 

10 kommentarer

Tone V.

15.04.2016 kl.10:50

JA hihi av og til gjemmer jeg det for godt så glemmer jeg ut hvor jeg gjemte tingen haha

tepausen.blogg.no

15.04.2016 kl.14:03

Tone V.: Oh ja det er utrolig lett å legge ting et sted og ikke finne det igjen. Merkelig det der :-)
Ha en flott fredag

dvergpinschere i mitt hjerte

15.04.2016 kl.14:14

Jeg er ganske så lik..Er ganske vanlig her også..hihih. :-) Kos deg med gaven som endelig kom til rette!

tepausen.blogg.no

15.04.2016 kl.14:15

Så kjekt da at jeg ikke er alene som er slik da :-)
Det er nok mange som er som oss vil jeg tro
dvergpinschere i mitt hjerte:

maiken

15.04.2016 kl.20:07

Var virkelig godt at du fant den og ikke hadde kastet den i bosset! For det er jeg en mester i . Penger, viktige papirer, simkort og alt mulig annet. Det merkeligste er at jeg alltid finner det igjen....:)

tepausen.blogg.no

15.04.2016 kl.20:49

maiken: Ja det var da endelig godt da gaven ble funnet. Så bra at du finner det igjen, det er jo det vikitigste. Ja hvordan kan det ha seg at det havner i bosset? Er du veldig flink til å rydde?

Ønsker deg en fin kveld

missmommy.blogg.no

15.04.2016 kl.20:57

Kjenner meg så igjen ! Skal liksom gjemme ting noen ganger, men gjemmer det så godt at jeg ikke husker hvor:) det er sååå itriterende :)

tepausen.blogg.no

15.04.2016 kl.21:35

missmommy.blogg.no: Ja det er det. har vi for mye ting mon tro?

missmommy.blogg.no

16.04.2016 kl.18:56

Muligens :) ..

tepausen.blogg.no

17.04.2016 kl.00:30

missmommy.blogg.no: <3

Skriv en ny kommentar

tepausen.blogg.no

tepausen.blogg.no

54, Sola

Jeg er glad i livet og det er så mye å oppleve og det er spennende å se hva hver dag bringer. Elsker en god kopp te og har en liten lidenskap for tekopper. Elsker å lese bøker og er med i en lesesirkel. Ellers liker jeg å være kreativ med ulike håndarbeide. Har en brun labrador som gir mye glede og han tror ennå at han er en valp. Er litt opptatt av mindfulness, å være tilstede, det er her og nå vi lever, i øyeblikket. Blogger litt fra hverdagen min.

Kategorier

Arkiv

hits