Kveldstanker,Dette flotte kunstverket er laget av mursteiner. Det er nydelig og jeg får mange tanker av å se på det,  som for eksempel; omsorg, strekke seg til noe, vise at en ikke har noe, hender til å arbeide med, hender i bønn eller lovorising. Jeg vet ikke hva kunstneren mente med å lage det men det står i parken med de syngende trær i Ålborg. Kanskje er det av glede  over musikken at hender strekkes opp, ikke vet jeg, vet du? Uansett hva de symboliserer så fant jeg noen ord fra Karsten Isachsen som jeg vil dele med dere i kveld.

Grip etter den delen av livet som er innen rekkevidde,
stirr deg ikke grønn av misunnelse på det du mangler.
Noe vil du alltid mangle.
Karsten Isachsen
 
Ønsker deg en riktig god natts søvn når den tid kommer og du legger deg for natten. Ønsker deg gode drømmer og en fin dag i morgen.

 
 

6 kommentarer

Anne Grethe/FotoSeljordslia

14.04.2016 kl.19:11

Hender sier så mye om hva man har gjort i livet. Arbeidshender eller pene velstelte hender... og disse hendene sier meg "jeg kan hjelpe deg" :)

tepausen.blogg.no

14.04.2016 kl.20:13

Anne Grethe/FotoSeljordslia: Så flott, jeg likte den, jeg kan hjelpe deg

spisogspar

14.04.2016 kl.19:31

Alltid så koselig å lese kveldstankene dine :) Ja de hendene kan ha mange forskjellige betydninger.... Det var kloke ord med mye sannhet i...:) God natt til deg når den tid kommer :)

tepausen.blogg.no

14.04.2016 kl.20:11

spisogspar: Tusen takk for det. Var kjekt å lese

charlotte79

15.04.2016 kl.00:21

Til meg sier de "eg e her" Rart hvor mangen forskjellige tanker en kan ha om samme bilde. At det formidler noe godt det bilde, e det ikke tvil om <3

Ha en god natt:)

tepausen.blogg.no

15.04.2016 kl.01:15

charlotte79: Så flott tolking du har. Ja vi ser og tolker ulikt og derfor er det spennende å høre hverandres tolkninger

Skriv en ny kommentar

tepausen.blogg.no

tepausen.blogg.no

54, Sola

Jeg er glad i livet og det er så mye å oppleve og det er spennende å se hva hver dag bringer. Elsker en god kopp te og har en liten lidenskap for tekopper. Elsker å lese bøker og er med i en lesesirkel. Ellers liker jeg å være kreativ med ulike håndarbeide. Har en brun labrador som gir mye glede og han tror ennå at han er en valp. Er litt opptatt av mindfulness, å være tilstede, det er her og nå vi lever, i øyeblikket. Blogger litt fra hverdagen min.

Kategorier

Arkiv

hits