Litt luksus er bra det ogsåÅ stå der ved tekroken å lure på hva slags te en skal ha er jo et luksusproblem men alikevel er det herlig å kunne stå der og ha valget  mellom ulike teer. For som i reklamen" ost er ost" er det også med te. Det er ikke likegyldig hvilken te en velger alltid. Det er greit å ha en te som går til det meste for når en begynner tidlig på jobb så kan en ikke stå der og tenke. Men i dag så kunne jeg det og da valgte jeg en te med duft av sommer. Når en plages med hetetokter så føles ikke sommeren så langt unna for en føler at en er i sommeren. Selv om mannen i huset lurer på av og til om vi bor i Sibir så gjør vi ikke det altså. Så når andre sitter og drømmer om ferie i syden så er ikke mine tanker der for tiden. Jeg skal ikke klage på været for vær har vi jo det gjelder bare å kle seg heter det. Vi har et nydelig vær i dag også og jeg skal prøve å få tid til å potle litt i hagen og lurer på om ikke frostflykningene mine som står i garasjen er klar til å komme ut i hagen. Det blir ikke flere frostnetter nå vel eller? Jeg pleier ofte å ha te i løs vekt i en slik sil med lokk for da kan jeg bruke den en gang til og det er jo økonomisk.

8 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

14.04.2016 kl.14:01

Ja te er ikke bare te..Det er jo så mange forskjellige at man kan gå helt i surr! Kos deg med te, og rydding i hagen! Ha en god dag!

tepausen.blogg.no

14.04.2016 kl.16:22

dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk og det gjør jeg. Ha en fin ettermiddag

lavkarbolykke

14.04.2016 kl.14:20

Høres fristende ut!

tepausen.blogg.no

14.04.2016 kl.16:21

lavkarbolykke: Takk. Ja det er det.

Tone V.

14.04.2016 kl.18:06

Te er mye det ! Det kan jeg skriver under på! har som sagt foreldre som er veldig interessert i forskjellige te sorter ;) Håper du har hatt en fin dag :)

tepausen.blogg.no

14.04.2016 kl.18:50

Tone V.: Ja det er det. Kjekt å ha foreldre som liker te :-)

frodith

14.04.2016 kl.19:19

Da jeg likte te før, så var jeg litt glad i frukt-teer en stund. Sitron var en jeg likte godt :-)

tepausen.blogg.no

14.04.2016 kl.20:12

frodith: Sitron er jo kjemoegodt

Skriv en ny kommentar

tepausen.blogg.no

tepausen.blogg.no

54, Sola

Jeg er glad i livet og det er så mye å oppleve og det er spennende å se hva hver dag bringer. Elsker en god kopp te og har en liten lidenskap for tekopper. Elsker å lese bøker og er med i en lesesirkel. Ellers liker jeg å være kreativ med ulike håndarbeide. Har en brun labrador som gir mye glede og han tror ennå at han er en valp. Er litt opptatt av mindfulness, å være tilstede, det er her og nå vi lever, i øyeblikket. Blogger litt fra hverdagen min.

Kategorier

Arkiv

hits