Om å være og ikke være gravidDette er sikkert en veldig god te for dem som trenger det. Den lukter godt og jeg har ikke tenkt å kjøpe den til meg selv.Jeg har kjøpte den til min bonus-svigerdatter som har et bitte lite nurk. Jeg postet i går på 1 april at jeg var gravid og det er jeg altså ikke selv om jeg kjente suget etter et lite nurk da jeg holdt mitt lille bonusbarnebarn i armene. 

4 kommentarer

frodith

02.04.2016 kl.13:19

Puh! Da hadde jeg rett, og var ikke FREKK liksom :-D Hi-hi

tepausen.blogg.no

02.04.2016 kl.13:22

frodith: Ja du hadde det. men jeg skal si deg at dersom jeg hadde vært det og ville beholdt det for det villejeg nok dersom jeg hadde vært det. Så ville det vært en kul måte å publisere det på!

annebe

02.04.2016 kl.17:11

Fin pakning på den teen da...:)...du får kose deg med bonusbarnebarnet...fikk ikke med meg aprilsprøken i går...var litt fraværende på bloggen da ..:)) Kos deg med lørdagskvelden :))

tepausen.blogg.no

02.04.2016 kl.17:46

annebe: Tusen takk for det og ha en flott lørdagskveld

Skriv en ny kommentar

tepausen.blogg.no

tepausen.blogg.no

53, Sola

Jeg er glad i livet og det er så mye å oppleve og det er spennende å se hva hver dag bringer. Elsker en god kopp te og har en liten lidenskap for tekopper. Elsker å lese bøker og er med i en lesesirkel. Ellers liker jeg å være kreativ med ulike håndarbeide. Har en brun labrador som gir mye glede og han tror ennå at han er en valp. Er litt opptatt av mindfulness, å være tilstede, det er her og nå vi lever, i øyeblikket. Blogger litt fra hverdagen min.

Kategorier

Arkiv

hits